την έναρξη του προγράμματος παραπομπής του έργου μας στο L2eu.com.

Discussion in 'Greek Board' started by Ariy, Jun 26, 2017.

 1. Ariy

  Ariy Administrator

  Σήμερα σας ανακοινώνουμε την έναρξη του προγράμματος παραπομπής του έργου μας στο L2eu.com.
  [​IMG]
  Προφανώς έχει πιό μεγάλο ενδιαφέρον το να παίζεις με φίλους σου Lineage. Τώρα προσκαλώντας φίλους να παίξουν μαζί σου στον καινούργιο μας server, δεν θα σας δώσει μόνο διασκέδαση, άλλα και αληθινό κέρδος χρημάτων! Μπορείτε να βοηθήσετε ο ένας τον άλλον ώστε να πάρετε περισσότερα νομίσματα δωρεάς μεταξύ σας, σε κάθε δωρεά που κάνετε.

  Δίνουμε την ευκαιρία στους παίχτες μας να πάρουν αληθινά χρήματα μέσου του προγράμματος παραπομπής. Οπότε μαζέψτε τους φίλους σας και λάβετε χρήματα.


  Είναι πολύ σημαντικό να χρησιμοποιήσετε την συγκεκρίμενη διεύθυνση απο την προσωπική σας καμπίνα(Διαχείριση λογαριασμού)! Να σιγουρευτείτε ότι και οι φίλοι σας θα το χρησιμοποιήσουν!

  Μπορείτε να βρείτε την προσωπική σας διεύθυνση εδώ http://l2eu.com/account/referral/

  Όροι του προγράμματος παραπομπής:

  Στην προσωπική σας καμπίνα(Διαχείριση λογαριασμού) έχετε έναν ειδικό σύνδεσμο. Δώστε την στους φίλους σας και αφού δημιουργήσουν λογαριασμό μέσω αυτού του συνδέσμου, θα αρχίσετε να λαμβάνετε μπόνους από τη δωρεά τους.

  Θα λάβετε το 5% από όλες τις δωρεές στο λογαριασμό που δημιουργήσατε με τη βοήθεια του συνδέσμου σας. Μπορείτε να αποσύρετε αυτά τα χρήματα αφού εξοικονομήσετε περισσότερα από 5 ευρώ


  Εάν αποφασίσετε να μεταφέρετε αυτά τα χρήματα στο παιχνίδι, το μπόνους θα είναι διπλάσιο. Έτσι θα λάβετε 10% από όλες τις δωρεές ως ToD!


  Παράδειγμα: δώσατε στον φίλο σας έναν σύνδεσμο από την προσωπική σας καμπίνα. Ο φίλος σας δημιούργησε λογαριασμό μέσω αυτού του συνδέσμου. Όταν οποιαδήποτε δωρεά γίνει σε αυτόν τον λογαριασμό, θα λάβετε μπόνους. Όταν ο φίλος σας δωρίσει 20 ευρώ, λαμβάνετε 1 ευρώ μπόνους. Όταν θα εισπράξετε τουλάχιστον 5 ευρώ, μπορείτε να τα αποσύρετε στο λογαριασμό PayPal ή στο πορτοφόλι Webmoney. Εάν αποφασίσετε να μεταφέρετε αυτό το μπόνους στο παιχνίδι, θα λάβετε διπλάσιο ποσό από το ToD. Θα λάβετε 300 ToD αντί για 150 Tod, με 5 ευρώ!
  [​IMG]
  Μπορείτε να ελέγξετε το μπόνους σας σε ειδική καρτέλα στην προσωπική σας καμπίνα.
   

Share This Page